Locatie: Overblijven - Ouders

Overblijven

Voor veel kinderen is het lastig om tussen de middag naar huis te gaan. Bovendien zijn veel ouders er dan niet, omdat ze werken. Daarom blijven veel kinderen over. Hier kunnen de kinderen tussen de middag lunchen en spelen, onder begeleiding van overblijfkrachten. Er worden 20 a 30 minuten gebruikt om de meegebrachte lunch te eten. De resterende tijd wordt spelend in de klas of op de speelplaats doorgebracht. De kosten voor het overblijven zijn € 66,- per dag voor een heel schooljaar. 

Wilt u uw kind aanmelden voor de overblijf, dan kan dat door onderstaande brief in te vullen en in te leveren bij de leerkracht van uw kind.

Aanmelden overblijf

Wilt u uw kind niet vast laten overblijven, maar af en toe eens een keer? Dan betaalt u hiervoor € ,- per keer. Aan- en afmeldingen voor incidenteel overblijven kunt u ’s morgens tussen 9.00 uur en 11.45 uur doorgeven via onderstaand telefoonnummer.

Als u geïnteresseerd bent in een rol van overblijfbegeleider, dan horen wij dit graag!

Hebt u vragen of opmerkingen over het overblijven, neem dan contact op met onze TSO-coördinator, Annette Peterse, via het telefoonnummer 015-2564208 of via tso@eglantierdelft.nl