Locatie: Leden_OR - Ouderraad - Ouders

Leden OR

img_1892klein.jpg

De ouderraad bestaat uit de volgende leden:

Voorzitter: Marissa van der Heijden
Secretaris: Delia Titre
Penningmeester: Carlos Simão Ferreira
Lid: Walter van Oort
Lid: Patrick Kronshorst
Lid: Zoraina George
Vertegenwoordigers school: Jurgen van den Eng (groep 7) en Annette Peterse

Marissa van der Heijden (voorzitter)
Ik kom oorspronkelijk uit Peru en woon 15 jaar in Nederland. Mijn jongste zoon, Kenneth, zit in groep 7/8. Onze gezin is verhuisd van Amsterdam naar Delft en we vinden het ontzettend leuk hier. Omdat ik vorig schooljaar ben gestopt met werken, kan ik ook meer tijd besteden aan activiteiten waarmee ik een positieve bijdrage kan leveren. Kenneth zal nog een paar jaar op de Eglantier les krijgen, en daarom wil ik als ouder meer bij de school betrokken zijn. Ik wil graag mijn steun geven aan de school door bij activiteiten te helpen en kinderen te begeleiden, en daarom werd ik lid van de OR. Ik was eerst lid en daarna penningmeester. Nu ben ik de voorzitter van de OR.

Delia Titre (secretaris)
Ik ben 32 jaar en moeder van Valery (groep 5) en Nayrha (groep 4). Ik ben vanaf begin 2015 de ouderraad komen versterken. Dit is mijn manier om betrokken te zijn bij school en mijn steentje bij te dragen. Ik kijk ernaar uit om meer Eglantier-kinderen, ouders, juffen en meesters te leren kennen. Spreek me gerust aan als je iets van je hart wil.

Carlos Simão Ferreira (penningmeester)
Ik ben de vader van Fausto van groep 6 en Felix van groep A. Ik vind het belangrijk om bij de school betrokken te zijn. Ik ben heel blij om te helpen. 

Walter van Oort (lid)
Vader van Niels (Groep 3/4). Informatie volgt.

Patrick Kronshorst (lid)
Vader van Lotte (Groep A) en Romy (Groep 3/4). Informatie volgt.

Zoraina George (lid)
Moeder van Diza (Groep D) Informatie volgt.